Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Κατερίνα Πατρώνη διακρίθηκαν στο άθλημα του Boccia κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της κολύμβησης στα 50 μ. ύπτιο. Η Ναστάζια Πυργιώτη και ο Γιάννης Πυργιώτης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Boccia. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς και ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, κύριος Κωνσταντίνος Δέδες οι οποίοι πραγματοποίησαν εναρκτήριους χαιρετισμούς και συμμετείχαν στην βράβευση των αθλητών μαζί με την Πρόεδρο του Σωματείου, κυρία Βάνα Λαβίδα.

• Την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την φιλοξενία. 
• Το κοσμηματοπωλείο MINAS DESIGN για την προσφορά των αναμνηστικών βραβείων των αθλητών.
• Την εταιρεία Begnis Catering 

• Την εταιρεία Coca-Cola 3Ε 
• Το Κτήμα Γεροβασιλείου 

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στηρίζει πάνω από 1500 οικογένειες πανελλαδικά. 

www.mdahellas.gr