Η αθλήτρια Ναόμι Οσάκα συνεχίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας με καλή συντροφιά και φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Σε νεότερη ανάρτησή της, η τενίστρια ποζάρει στην άκρη ενός πλοίου, με φόντο ένα υπέροχο ουράνιο τόξο ανοιχτά της Μυκόνου.

Σε άλλη εικόνα ποζάρει σε κάποια αιγαιοπελαγίτικη παραλία, ενώ παρότι η κίνηση στο Νησί των Ανέμων δεν είναι τόσο ζωηρή τέτοια εποχή, μια από τις φωτογραφίες της τη δείχνει στο εσωτερικό κάποιου μπαρ της Μυκόνου.

















Η Ναόμι Οσάκα βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με την αδελφή της Μαρί, όπως μαρτυρούν οι κοινές αναρτήσεις τους από τα ελληνικά νησιά. Οι αδελφές Οσάκα βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη και φωτογραφήθηκαν μπροστά στο Κολοσσαίο.


Τελευταίος σταθμός, Δήλος


Η Ναόμι Οσάκα δεν έμεινε όμως στα τουριστικά μέρη της Μυκόνου. Όπως αποκαλύπτουν τα Story της, επισκέφθηκε την πλούσια σε ιστορία Δήλο και εντυπωσιάστηκε από την οικία Κλεοπάτρας, ένα κομμάτι του πλούσιου αρχαιολογικού χώρου του νησιού.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η τενίστρια βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα ή αν επέλεξε να αναρτήσει κάποιες από τις φωτογραφίες της από το ταξίδι της μετά την επιστροφή της.

Η οικία Κλεοπάτρας στον αρχαιολογικό χώρο της Μυκόνου

Άλλωστε, εικόνες από τη Δήλο ανέβασε η Ναόμι Οσάκα και πριν από 10 ημέρες. Εκεί μάλιστα πόζαρε καθισμένη πάνω σε έναν κίονα, ζητώντας αργότερα συγγνώμη, καθώς, όπως είπε, δεν γνώριζε πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.<