Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον Μαξ Φερστάπεν για το πρωτάθλημα, αναφέροντας πως ο πρωταθλητισμός έχει μεγάλη πίεση και είναι πολύ δύσκολος.

Παράλληλα στάθηκε στον παράγοντα της εμπειρίας, επισημαίνοντας πως έτσι διασφαλίζεις πως θα δώσεις τη μάχη σου στην επόμενη στροφή κάθε αγώνα.

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον

«Προφανώς και δεν πρόκειται να το παραδεχθεί και δεν πρόκειται να κάνω κάποια εικασία, όμως θυμάμαι πώς ήταν όταν μαχόμουν και διεκδικούσα για πρώτη φορά το πρωτάθλημα και σίγουρα ήταν μεγάλο ζήτημα.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, ήταν δύσκολο και πάρα πολύ έντονο. Είχα ανάμεικτα συναισθήματα και δεν το διαχειριζόμουν πάντα σωστά. Αυτό είναι αναμενόμενο. Έχεις πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, διότι η επιθυμία σου να κερδίσεις είναι πολύ μεγάλη. Αυτό το κατανοώ.

Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε δεν πρόκειται να ολοκληρώσουμε μια στροφή. Πρέπει πάντα να διασφαλίζουμε πως θα μαχόμαστε και στην επόμενη στροφή. Μέσω της εμπειρίας, βρίσκεις την ισορροπία αυτή και μαθαίνεις πως δεν κερδίζονται όλα σε μια στροφή».