Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
Jesus_Ricardo_Angulo
Sports

Απήγαγαν και λήστεψαν διεθνή ποδοσφαιριστή - Αγνοούνται οι δράστες

Τρομακτικές στιγμές έζησε ο ποδοσφαιριστής της Τσίβας Χεσούς Ρικάρντο Ανγκούλο στο Μεξικό.

Θύμα ληστείας και απαγωγής στο Μεξικό έπεσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Ανγκούλο.

Ο Μεξικανός άσος έπεσε θύμα ληστείας και απαγωγής από τρεις άγνωστους άνδρες οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

Ο ποδοσφαιριστής έζησε λίγα λεπτά τρόμου λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος στην πολιτεία Χαλίσκο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και είναι ήδη ελεύθερος.


Τι συνέβη

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, ο Χεσούς Αλμπέρτο Ανγκούλο ταξίδευε με ένα λευκό φορτηγό τύπου Jeep κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν τον σταμάτησαν τουλάχιστον τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον απείλησαν, μαζί και τον συνοδηγό του, ενώ επιβιβάστηκαν στο όχημα.

Μόλις μπήκαν στο αμάξι, με βίαιες ενέργειες πήραν τον έλεγχο του τζιπ του και με αυτόν όμηρο μέσα. Η Αστυνομία έμαθε τι συμβαίνει και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη των δραστών.

Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας

Η απαγωγή δεν κράτησε πολύ, αφού λίγα λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής και ο συνοδηγός του αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Οι φερόμενοι ως δράστες, συνειδητοποιώντας ότι τους ακολουθούσαν ήδη αστυνομικοί, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το όχημα απελευθερώνοντας τον ποδοσφαιριστή και τον συνοδηγό του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ένας από τους ανθρώπους αυτοπροσδιορίστηκε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της Εισαγγελίας:

Ο Χεσούς Ρικάρντο Ανγκούλο ζήτησε βοήθεια και έκανε μια πρώτη κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης, όπου εξήγησε ότι ήταν θύμα απαγωγής και ληστείας με βία. Μάλιστα, ζήτησε να μεταφερθεί στο σπίτι του.

Αναζητούνται οι δράστες

Αμέσως, η Αστυνομία της περιοχής ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται. Το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε σε μια διασταύρωση. Μέχρι στιγμής η Εισαγγελία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης είχε απαχθεί για λίγη ώρα.