Μπορεί να είναι μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου, όμως έχει μεγάλο ανταγωνισμό μπροστά του. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα πρέπει να παλέψει πολύ για να ξανακερδίσει τον θαυμασμό της μητέρας του, καθώς εκείνη ήδη έχει επιλέξει… νέο αστέρι στο ποδόσφαιρο, τον εγγονό της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Μάντσεστερ μετά από δώδεκα χρόνια και αγωνίζεται ξανά με τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ, ωστόσο τα δημοσιεύματα δεν έπαψαν να τον συνδέουν ακόμα και με ενδέχομενη επιστροφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ομάδα από όπου ξεκίνησε τη καριέρα του.

 Αυτό θα αποτελούσε και το όνειρο της μητέρας του Κριστιάνο, Ντολόρες Αβέιρο, η οποία αποκάλυψε έναν διάλογο που είχε με τον γιο της, για το ενδεχόμενο να παίξει μετά από 18 χρόνια στα «λιοντάρια» της Πορτογαλίας.

 Από τη συζήτηση που είχαν, η μητέρα του ανέφερε πως στην ηλικία που έχει ο εγγονός της είναι καλύτερος από ότι ήταν ο Κριστιάνο.

 «Του είπα: «Γιε μου, πριν πεθάνω θέλω να σε δω να επιστρέφεις στη Σπόρτινγκ». Μου απάντησε: «Θα δούμε». Αλλά αφού δεν πήγε, θα πάει ο Κριστιανίνο. Είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο στην ηλικία του».