Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες γνωστός Ελληνοκύπριος πρώην ποδοσφαιριστής μεγάλης κυπριακής ομάδας, ο οποίος κατηγορείται για υποθέσεις πλαστογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες των κυπριακών ΜΜΕ, η Ελληνική Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 43χρονο πρώην αθλητή, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για 7 υποθέσεις πλαστογραφίας και κλοπής επιταγών, αδίκημα που διαπράχθηκε στην Κύπρο το 2009.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με το κυπριακό site omada.reporter.com.cy, έκανε σημαντική καριέρα ως παίκτης της Ομόνοιας, με την οποία αγωνίστηκε σε 28 ευρωπαϊκά παιχνίδια Champions League και Europa League, ενώ είχε και 35 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια ζούσε ανενόχλητος στην Ελλάδα, όπου πριν από μερικούς μήνες ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα, όπου και συνελήφθη στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο 43χρονος φέρεται να είχε κλέψει τις επιταγές, αξίας 237.000 ευρώ, από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία, αλλά και από την πρώην σύντροφό του, ενώ μόλις τις εξαργύρωσε, έγινε «καπνός» και παρέμεινε άφαντος επί 12 χρόνια. Για τη σύλληψη του φυγόδικου πρώην ποδοσφαιριστή ενημερώθηκε η Κυπριακή Αστυνομία, ενώ πλέον θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του στην Κύπρο. Προς το παρόν κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time