Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ρουμπεν Σεμέδο. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Πηρε προθεσμία

Ο Ρουμπεν Σεμέδο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού για αύριο το πρωί.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε, όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Επιπλέον, τόνισε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, με τον οποίο έφτασε ο Σεμέδο το βράδυ της 28ης Αυγούστου σε κλαμπ του Ωρωπού. Εκεί συνάντησαν την 17χρονη, η οποία υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος και ο Νιγηριανός, τη μέθυσαν και την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμέδο, στα νότια προάστια Αττικής, όπου -όπως καταγγέλθηκε- τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.