Για… γλυκόπικρη γεύση από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκανε λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ υποσχέθηκε ότι στους Αγώνες του Παρισιού θα επιστρέψει στην κορυφή.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφού αφιέρωσε τη διάκρισή του στην Ελλάδα και στις δύο κόρες του μίλησε για το υψηλό επίπεδο του τελικού:

«Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη».

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς νιώθει με το μετάλλιο, απάντησε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επόμενη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με ένα ακόμα χρυσό: «Εννοείται ότι θα τα πούμε στο Παρίσι. Δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, κλείνει με πρωτιά».

Δείτε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια: