Θαυμαστές του Νεϊμάρ, του επιτέθηκαν, με στόχο να του πάρουν ρούχα και παπούτσια, την ώρα που αποστολή της Βραζιλία μετέβαινε στο ξενοδοχείο, όταν κάποιοι ξέφυγαν από τους άνδρες ασφαλείας κι έτρεξαν προς το μέρος του.

Την ώρα που Βραζιλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ισημερινό (05/06, 03:30) στο πλαίσιο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο άσος της Παρί, Νεϊμάρ, ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, καθώς μετέβαινε το βράδυ της Πέμπτης (03/06) στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της «Σελεσάο», μερικοί νεαροί θαυμαστές του, ξέφυγαν από τους άνδρες ασφαλείας κι έτρεξαν προς το μέρος του.

Ωστόσο, σκοπός τους δεν ήταν να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, αλλά να του πάρουν τα παπούτσια. Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας εκ των φανς του έπεσε με φόρα στα πόδια του «Νεϊ», αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Παρά το γεγονός ότι οι μικροί θαυμαστές του Βραζιλιάνου κατάφεραν να του βγάλουν τα παπούτσια, στο τέλος έφυγαν με άδεια χέρια...

Η διακοπή συνεργασία με τη Nike έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο άσος της Παρί βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για... λάθος λόγους.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο άσο, έπειτα από την καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε υπάλληλο του brand το 2016.

Ειδικότερα, η Χίλαρι Κρέιν, νομικός σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε ότι «η Nike έληξε τη συνεργασία με τον αθλητή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έρευνα, μετά τις αξιόπιστες κατηγορίες για κακοποίηση μιας υπαλλήλου. Θα ήταν απρεπές εκ μέρους μας να κατηγορήσει κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία».

Στην καταγγελία της η εργαζόμενη στον αμερικανικό κολοσσό αθλητικών ειδών, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο Νεϊμάρ προσπάθησε να την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα και να συνευρεθεί μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η καταγγέλουσα βρήκε το θάρρος να κάνει την αποκάλυψη δύο χρόνια αργότερα, στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που διοργάνωσε η Nike κι αφορούσε την δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας και της καταπολέμησης των διακρίσεων. Μάλιστα, αρχικά ζήτησε να μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα το θέμα, ωστόσο ένα χρόνο μετά συναίνεσε στο να διεξαχθούν έρευνες προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ διέψευσε το γεγονός και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, με τους εκπροσώπους του να δηλώνουν: «Ο Νεϊμάρ θα υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στις αβάσιμες αυτές επιθέσεις σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα».