Το… σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το οποίο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα κάνει το τρεμπλ και θα ολοκληρώσει με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν, έδωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου ενόψει του πρώτου τελικού της Α1 με αντίπαλο την Βουλιαγμένη.

«Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ενώ ήδη έχουμε κατακτήσει το ευρωπαϊκό, μας απομένει ο πρώτος μας στόχος. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε μια εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας το τρεμπλ. Στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας , για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος τελικός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (26/5, 18:30). Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (28/5, 18:30) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και ο τρίτος την Κυριακή (30/5, 18:30) στο Παπαστράτειο. Αν χρειαστούν περισσότεροι αγώνες (έως 5) αυτοί θα διεξαχθούν 31/5 (στο Λαιμό) και 2/6 (στον Πειραιά).