Οι επόπτες γραμμών δεν θα υπάρχουν στο εξής στο US Open, καθώς όπως έκανε γνωστό την Δευτέρα (24/05) η ομοσπονδία τένις των Ηνωμένων Πολιτειών (USTA), από την επόμενη διοργάνωση θα εφαρμόζεται η ηλεκτρονική λήψη των αποφάσεων σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες του κορυφαίου Grand Slam μέσα στο τρέχον έτος.

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιήθηκε επίσης και στην διοργάνωση της περασμένης περιόδο, εκτός από τα κορτ «Άρθουρ Ας» και «Λούις Αρμστρονγκ». Επίσης έγινε χρήση και στο εφετινό Australian Open, μια κίνηση που χαιρέτισαν με θετικό τρόπο οι περισσότεροι αθλητές.

Η USTA σε δήλωσή της ανέφερε ότι σε 7 από τα 9 τουρνουά ATP και WTA που διεξάγονται στις ΗΠΑ θα γίνει η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας σε όλα τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες το 2021. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποβλήθηκε στη διάρκεια του τέταρτου γύρου του US Open στο γήπεδο «Αρθουρ Ας», όταν εμφανώς εκνευρισμένος από την εξέλιξη του ματς χτύπησε με το μπαλάκι έναν επόπτη γραμμής, στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ισπανό, Πάμπλο Καρένο Μπούστα.