Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μιλώντας ενόψει του δεύτερου τελικού της Α1 με τον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (22/5) στη Λεωφόρο.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος to10.gr, οι Ερυθρόλευκες την περασμένη Πέμπτη επικράτησαν στο ΣΕΦ με 73-58 και έκαναν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την κατάκτηση του τίτλου. Με νίκη στο ματς της Λεωφόρου, η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα πανηγυρίσει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι στη Λεωφόρο ανέφερε:

«Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σε σχέση με το προηγούμενο και βλέποντας ξανά και ξανά το ματς είδαμε ότι υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που η νίκη σημαίνει τίτλος και αυτό που ζητάμε από τις παίκτριες είναι να είναι συνεπείς στις αρχές της ομάδας μας. Να δείξουν τη διάθεση και το πάθος που έχουν δείξει στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα».