Συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη προανήγγειλε ο Ρικ Πιτίνο κατά την άφιξή του στην Αθήνα, με τον έμπειρο τεχνικό να επιθυμεί την επιστροφή του αρχηγού του Ολυμπιακού στην εθνική ομάδα.

Ο Αμερικανός προπονητής θα προσπαθήσει να πείσει τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέψει στην γαλανόλευκη και να ηγηθεί των προσπαθειών της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Την Παρασκευή (21/5) μάλιστα έγινε κάτι που ίσως δείχνει ότι η επιστροφή του Σπανούλη είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αλλά και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο που εξασφάλισε η ΕΟΕ για όλα τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας, όπως επίσης και ο συμπαίκτης του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο ίδιος πάντως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Πιτίνο. Ο Σπανούλης, πάντως, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει τις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, εάν τελικά αποφασίσει να επιστρέψει στην Εθνική.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι το όνομά του έχει δηλωθεί στη λίστα που έχει αποσταλεί στην ΔΟΕ, προκειμένου να λάβει το μονοδοσικό εμβόλιο που εξασφάλισε η ΕΟΕ. Ο Βασίλης Σπανούλης, την Παρασκευή (21/5), επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» και εμβολιάστηκε, όπως και οι άλλοι αθλητές που έχουν επιλεγεί για την ολυμπιακή ομάδα.