Στο ΝΒΑ ο Ουέστμπρουκ έσπασε το ρεκόρ του Ρόμπινσον με 182 triple double, ενώ οι Μπακς του Αντετοκούνμπο έχασαν από τους Σπερς, παρά τους 28 πόντους του Έλληνα άσου.

Το Σαν Αντόνιο έσπασε το σερί νικών των Μπακς, κερδίζοντας 146-125 τα ελάφια λίγο πριν την έναρξη των play off. Οι Σπερς εκμεταλλεύτηκαν την κακή άμυνα των αντιπάλων τους, με το Γιάννη Αντετοκουνμπο να παλεύει μόνος του στην επίθεση. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. «Πρέπει να βελτιωθούμε. Στο τέλος της ημέρας, κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου. Να μένουμε ο ένας δίπλα στον άλλο για να βρούμε τρόπο να νικήσουμε» σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς δεν κατάφεραν έτσι να ανεβούν ξανά στη 2η θέση της Ανατολικής περιφέρειας και με ρεκόρ 43-25 είναι πίσω από Φιλαδέλφεια και Μπρούκλιν. Η χθεσινή βραδιά όμως ανήκε στο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ο άσσος της Ουάσιγκτον με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 21 ασίστ και έφτασε τα 182 triple double στην κανονική περίοδο, ξεπερνώντας τον θρυλικό Όσκαρ Ρόμπερτσον, που ολοκλήρωσε την καριέρα του με 181.

Πάντως αποδείχθηκε και μοιραίος αστοχώντας στο τελευταίο σουτ και οι Ουίζαρντς έχασαν 125-124 από την Ατλάντα.