Με… σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 6-1, 6-2 του Μπενουά Περ και προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στον τρίτο γύρο του Madrid Masters. Στους «16» ο συμπατριώτης μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρουντ –Νισιόκα και το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (6/5), με έπαθλο μια θέση στην τελική 8άδα της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 3η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά σε τέσσερα παιχνίδια με τον Μπενουά Περ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και είχε πετύχει σπουδαίες νίκες σε μεγάλα τουρνουά, αλλά φέτος πραγματοποιεί τραγική χρονιά.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Ελληνας τενίστας μπήκε δυνατά και πέτυχε από νωρίς μπρέικ. Προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια με 3-0. Ο Γάλλος μείωσε σε 3-1, αλλά ο Στέφανος έφτασε γρήγορα στο 4-1. Με νέο μπρέικ μάλιστα ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στο 5-1 και λίγο αργότερα πήρε το πρώτο σετ με 6-1.

Στην αρχή του δεύτερου σετ οι δύο τενίστες πέτυχαν από ένα μπρέικ (1-1) και πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 2-2. Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος πέτυχε μπρέικ και βρέθηκε μπροστά με 3-2. Στη συνέχεια ο συμπατριώτης μας σέρβιρε σωστά πήρε αέρα δύο γκέιμ (4-2). Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με τον Τσιτσιπά να φτάνει στο 6-2 και να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ.

πηγή:to10.gr