Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Ανζέ η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να παίζει μπαλάρα, να ρίχνει πεντάρα και να παίρνει με άνεση το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι ήταν εξαιρετικοί, χάρισαν απλόχερα πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθήσαν το παιχνίδι και πέρασαν με επιβλητικό τρόπο στην τετράδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με πλασέ του Ικάρντι. Στο 23’ ο Μανκό στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και η Παρί έκανε το 2-0, με τον Νεϊμάρ στο 65’ να σκοράρει με κεφαλιά για το 3-0. Στο 68’ ο Ικάρντο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 90’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Ποκετίνο έκανε το καθήκον της και πλέον περιμένει τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Μονακό-Λιόν, ενώ διεκδικεί το 14ο κύπελλο στην ιστορία της.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ποκετίνο): Σέρχιο Ρίκο, Κέρερ, Ντανίλο Περέιρα (83′ Πεμπελέ), Μπάκερ (75′ Κουρζάβα), Γκέιγ, Παρέδες (74′ Ερέρα), Ντι Μαρία (73′ Σαράμπια), Ντράξλερ, Νεϊμάρ (72′ Κεν), Ικάρντι

Ανζέ (Μουλέν): Μπουτέλ, Πάβλοβιτς, Τομά, Μανσό, Καπέλ, Μανγκανί (69′ Κουλιμπαλί), Αμαντού, Καμπό (60′ Ελ Μελαλί), Περέιρα (76′ Μπομπισόν), Τιούμπ (76′ Τσο), Μπαοκέν (61′ Ντιονί)

Δείτε τα highlights: