Στην ποιότητα και την εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποκλίθηκε η «Mundo Deportivo», με την ισπανική εφημερίδα να αποθεώνει τον Μαροκινό φορ του Ολυμπιακού.

«Εχει ανέβει στον Όλυμπο της ελληνικής Super League με τα γκολ του στον Ολυμπιακό», έγραψε χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της, με τους Ισπανούς να στέκονται στα εντυπωσιακά νούμερα που έχει ο Αφρικανός επιθετικός τη διετία που αγωνίζεται στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η «Mundo Deportivo» τονίζει ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στέκεται στα 51 γκολ που έχει πετύχει ο 34χρονος στράικερ με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε 91 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε 51 αγώνες και είχε 27 γκολ και 8 ασίστ σε 3.394 λεπτά συμμετοχής. Ο έμπειρος επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει το νταμπλ και να μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη.

Φέτος, μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 40 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει απολογισμό 24 γκολ και 3 ασίστ σε 2.806 λεπτά συμμετοχής. Ο Ελ Αραμπί με τα γκολ του οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος και 46ου στην ιστορία του, ενώ ο ίδιος βαδίζει ολοταχώς για να αναδειχθεί και πάλι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

πηγή:to10.gr