Η αστυνομία της Σκωτίας προτίθεται να ασκήσει δίωξη στον αμυντικό της Σλάβια Πράγας, Οντρέι Κούντελα, για ρατσιστική επίθεση στον μέσο των Ρέιντζερς, Γκλεν Καμαρά, δήλωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή της βρετανικής ομάδας.

Δεν «περνάει στα ψιλά» η υπόθεση

Μία ημέρα μετά την ποινή 10 αγωνιστικών που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον Τσέχο αμυντικό, ακολουθεί το... τρίτο ημίχρονο, ανέφερε η πλευρά του Καμαρά. «Σήμερα (Πέμπτη 15/04), η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι άνοιξε φάκελο εναντίον του Οντρέι Κούντελα στον Εισαγγελέα Φίσκαλ, σχετικά με τον αγώνα που διεξήχθη στις 18 Μαρτίου μεταξύ των Ρέιντζερς και της Σλαβίας Πράγας», ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος του παίκτη, Αμέρ Ανουάρ.

«Η αστυνομία πιστεύει ότι διαθέτει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να ασκήσει δίωξη για εγκληματική και φυλετική συμπεριφορά από τον Κούντελα, προς τον Γκλεν Καμαρά» πρόσθεσε. Όπως είπε ο Ανουάρ, ο Κούντελα θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή ακόμη και να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και έξι μηνών αν κριθεί ένοχος.