Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον αδελφό του Πέτρο αποκλείστηκαν από τη φάση των 8 στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο, χάνοντας στο διπλό από τους Γκαρίν και Πέγια με 2-0 σετ. Ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση που έκανε ο Στέφανος στον διαιτητή του πρώτου αγώνα. Φαίνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς πολύ δύσκολα θα απαλλαγεί από τα νεύρα…

Αισιοδοξία από τον Στέφανο

Η παρθενική νίκη του Στέφανου και του Πέτρου στο διπλό με 2-1 σετ απέναντι Κράβιτς – Τεκάου έφερε την πρόκριση τους στους 16 του Μόντε Κάρλο αλλά δημιούργησε και έντονη συναισθηματική φόρτιση στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα ο οποίος θεώρησε ότι αδικήθηκε στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στο διαιτητή.

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στο χώμα και στο μονό νικώντας 2-0 το Ρώσο Καράτσεφ, ημιφιναλίστ στο ΟΠΕΝ της Αυστραλίας και έστειλε σαφές μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους του για τις διαθέσεις του στη συνέχεια.

Μετά τη μέτρια παρουσία του στη σκληρή επιφάνεια, ο Στέφανος δούλεψε ακόμη περισσότερο, μαζί με ένα από τα ινδάλματά του: προπονήσεις στο χώμα με το Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο μάλιστα μπορεί να διασταυρωθούν στον ημιτελικό του μάστερς στο Μόντε Κάρλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: