Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι.

Σε αυτή βρίσκεται τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά, που είχε μείνει εκτός από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες και είχε γίνει αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ετοιμοπόλεμος είναι επίσης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπεράσε τον τραυματισμό του και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Ιβηρα κόουτς.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Μπρούμα, Ραντσέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Πηγή:to10.gr