Ευχάριστα νέα από την UEFA, καθώς η ευρωπαϊκή συνοποσπονδία ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια του ερχόμενου Euro θα γίνουν υπό την παρουσία κοινοί! Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της UEFA, μέχρι στιγμής οι 8 από τις 12 διοργανώτριες πόλεις θα φιλοξενήσουν κανονικά φιλάθλους στα γήπεδα τους, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις στα τέλη του μηνός για τις επόμενες πόλεις.

Η Αγία Πετρούπουλη έδωσε το «οκ» και θα φιλοξενήσει τουλάχιστον το 50% της χωρητικότητας, με το ποσοστό να ενδέχεται να αυξηθεί, όπως και στο Μπακού όπου ωστόσο θα χρειαστούν αρνητικά τεστ κορωνοϊού.

Οι Ούγγροι από την άλλη στοχεύουν να γεμίσουν το γήπεδο της Βουδαπέστης ευελπιστόντας να κάνουν sold out! Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη και Γλασκώβη έδωσαν το «πράσινο» φως για παρουσία 25%-33%, με τον αριθμό πάντως να ενδέχεται να αυξηθεί όπως και στην Αγία Πετρούπολη.

Τέλος, το Λονδίνο που θα πάρει τα περισσότερα παιχνίδια θα φιλοξενήσει στους ομίλους το 25%, στοχεύοντας όμως να μεγαλώσει ο αριθμός στα νοκ άουτ και φυσικά για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Όσο για τις υπόλοιπες πόλεις (Μόναχο, Ρώμη, Δουβλίνο, Μπιλμπάο) η UEFA έδωσε προθεσμία μέχρι τις 19 Απριλίου για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς η ευρωπαϊκή συνοποσπονδία θέλει να έχει έτοιμα το δεύτερο πλάνο…