Κι όμως η Εφές έχασε! Μετά από οχτώ συνεχόμενες νίκες στην Euroleague, οι Τούρκοι… έπεσαν, με την Μπάγερν να πραγματοποιεί ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει σε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 80-70, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 19-11.

Απίθανη ματσάρα στο Μόναχο, με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα δραματικό… παιχνίδι και τους Γερμανούς να φτάνουν εν τέλει στη μεγάλη νίκη, αφήνοντας έτσι πίσω την ήττα με την Μπασκόνια στην Ισπανία.

Έμεινε από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο η Εφές, που είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από τη Γερμανία, πέφτοντας στο 19-11. Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Εφές που κατάφερε να πάρει από νωρίς μία μικρή διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο το έκλεισε με σκορ 18-23, με τον Ροντρίγκ Μπομπουά να σκοράρει για τους Τούρκους 11 πόντους!

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, τη σκυτάλη παρέλαβε ο Σέιν Λάρκιν, με τον Αμερικανό να σκοράρει όλους τους πρώτους δέκα πόντους της Εφές και να ολοκληρώνει την περίοδο με 12 πόντους και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με μία διαφορά εννιά πόντων.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετική, με την Μπάγερν να ανεβάζει στροφές και την Εφές να… ρίχνει. Ο Λούτσις που ήταν και ο καλύτερος των Βαυαρών, άρχισε να μειώνει αισθητά τη διαφορά, με τους γηπεδούχους να κλέινουν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους.

Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε… θρίλερ, με την Μπάγερν να φτάνει στη μεγάλη νίκη και να επικρατεί με σκορ 80-79!

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 19-23, 22-17, 21-16

πηγή:to10.gr