Με 4-3-3 και τον Ουσεϊνού Μπα δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλου παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με την Αρσεναλ (22:00), για τους «16» του Europa League. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός σφίγγει τα δόντια και δηλώνει «παρών» στη μεγάλη μάχη με τους Λονδρέζους.

Ο Σενεγαλέζος, όπως ανεφερε νωρίτερα το site to10.gr, θα αγωνιστεί με ένεση, δείγμα της θέλησης που έχει για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος πριν την αποχώρηση της ομάδας για το «Γ. Καραϊσκάκης», έκανε ένεση και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τους Πειραιώτες με 4-3-3, έχοντας τον Σα μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Η συμμετοχή του Ουσεϊνού Μπα στο αποψινό παιχνίδι επιτρέπει στον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει τους Ερυθρόλευκους με 4-3-3 απέναντι στην Αρσεναλ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει στην άκρη το plan b, που ήθελε έναν εκ των Λαλά ή Εμβιλά να αγωνίζεται ως στόπερ.

Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το μεγάλο παιχνίδι. Το πρώτο από τα δύο για τη φάση των «16» του Europa League, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς.

πηγή:to10.gr