Με ισοπαλία ξεκίνησε το… ταξίδι του με τη Σάλκε ο Δημήτρης Γραμμόζης, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» έμειναν στο 0-0 με τη Μάιντζ για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Σάλκε, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, βλέποντας την υπόθεση-παραμονή να δυσκολεύει όλο και πιο πολύ…

Έγραψε ιστορία ο 42χρονος, καθώς έγινε μόλις ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κάθεται σε πάγκο ομάδας που αγωνίζεται σε έναν εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης! Σημαντικός βαθμός για τη Μάιντζ που έφτασε την 15η Χέρτα στους 18 βαθμούς, με την ομάδα του Βερολίνου ωστόσο να έχει έναν αγώνα λιγότερο…

Η Σάλκε είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 18ο λεπτό με τον Μποζντογκάν να εκτελεί κόρνερ και τον Μουστάφι να πιάνει την κεφαλιά, ωστόσο ο Ζέντερ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε εύκολα. Στο 37′ η Μάιντζ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρέιρο, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, με τη Σάλκε από την πλευρά της να χάνει μία ευκαιρία στο 81ο λεπτό με τον Σερντάρ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό…

ΣΑΛΚΕ: Ρένοφ, Μπέκερ, Μουστάφι, Τιαό, Γουίλιαμ, Σερντάρ, Μποζντογκάν (45′ Σταμπουλί), Κολάσινατς (78′ Μασκαρέλ), Τσαλχάνογλου, Ραμάν (90+3′ Ότσιπκα), Χόουπ (61′ Σούλερ)

ΜΑΪΝΤΖ: Ζέντνερ, Γιούστε, Μπελ, Νιακατέ, Ντα Κόστα (80′ Μπροζίνσκι), Μπαρέιρο (89′ Στέγκερ), Εμουενέ, Κορ, Λάτσα (45′ Μποέτιους), Σζάλαϊ (74′ Γκλάτζελ), Μπούρκαρντ (89′ Κουάισον)

πηγή:to10.gr