Η Μίλαν γλύτωσε οδυνηρή γκέλα κόντρα στην Ουντινέζε, καθώς χάρη σε πέναλτι του Κεσί στο 97′ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την 25η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο. Άνετη νίκη για την Αταλάντα, η οποία διέλυσε 5-1 της Κροτόνε και παρέμεινε εντός τετράδας, φτάνοντας τους 49 βαθμούς, όσους έχει και η Γιουβέντους.

Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

Μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ρόμα, η Μίλαν βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή γκέλα απέναντι στην Ουντινέζε, αλλά χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεσί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έτσι, η πρωτοπόρος Ίντερ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +6 από τη Μίλαν με νίκη της στο αυριανό (4/3) ματς με την Πάρμα.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 19′ με τον Ντίας να επιχειρεί το σουτ αλλά ο Μούσο τον σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και έχασε ευκαιρίες με τους Μέιτε (51′), Κεσιέ (52′) και Καστιγιέχο (59′), ωστόσο η Ουντινέζε ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο αργότερα. Στο 68′ ο Ντε Πολ έκανε τη σέντρα και ο Μπεκάο με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πίεσε μέχρι το τέλος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεσί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σασουόλο – Νάπολι 3-3
Αταλάντα – Κροτόνε 5-1
Κάλιαρι – Μπολόνια 1-0
Μίλαν – Ουντινέζε 1-1
Μπενεβέντο – Βερόνα 0-3
Τζένοα – Σαμπντόρια 1-1
Φιορεντίνα – Ρόμα 1-2

πηγή:to10.gr