Με τους Χαραλαμπόπουλο, Κολοβερό και Χριστίδη να πιάνουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που τους έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι της Λάρισας με 89-61.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τη θεσσαλική ομάδα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του «Monday Night Game Against Covid-19» και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της πανδημίας, με τους νέους να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα τους στον αποψινό αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Χαραλαμπόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 14 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν ο Χρηστίδης με 13 και ο Κολοβέρος με 11.Από τους ηττημένους από 9 πόντους είχαν οι Παπαδάκης και Καμάρας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Σλούκα, τους οποίους ξεκούρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Βεζένκοφ και Παπανικολάου.

Από την πλευρά της Λάρισας δεν αγωνίστηκαν οι Μπράντον Ρας, Τζέρι Σμιθ και Κεν Μπράουν, οι οποίοι ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος.