Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα χτυπήματα για τον αριστερό μπακ που θα αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και δείχνει διάθεση να κλείσει την υπόθεση πολύ γρήγορα. Και συγκεκριμένα πριν φύγει το 2021. Με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Νταλμπέρτ να είναι στην πρώτη γραμμή.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσημη προσφορά στην Πάκος Φερέιρα για την απόκτηση του Μολδαβού διεθνούς αριστερού μπακ και ξεκίνησαν οι επαφές για τη μεταγραφή του. Οι Πορτογάλοι δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο τον παίκτη και πιέζει για θετική απάντηση.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 € για τον Ρέαμπτσιουκ, το οποίο αντιστοιχεί στο 50% των δικαιωμάτων του που ανήκουν στη νυν ομάδα του. Το υπόλοιπο 50% ανήκει στην Πόρτο και υπάρχει παράλληλη συζήτηση και με τους Δράκους για το δικό τους ποσοστό. Βλέπετε, 22χρονος μπακ αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Πόρτο.

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα καθώς ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα να κλείσει τη μεταγραφή. Και σε αυτό συμφωνεί και ο παίκτης, που ελπίζει να τελειώσει θετικά ή διαπραγμάτευση, καθώς θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει επαφές και για την περίπτωση του Νταλμπέρτ. Στην επαφή που υπήρξε με την Ίντερ, οι Νερατζούρι άναψαν το πράσινο φως για τον δανεισμό του 27χρονου Βραζιλιάνου μπακ. Αλλά κάλεσαν τους Ερυθρόλευκους να τα βρουν με τη Ρεν, η οποία έχει αποκτήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή έως το τέλος της σεζόν. Και έτσι έγινε.

Ο Ολυμπιακός είχε επικοινωνία και με τους Γάλλους μετά τη συμφωνία με την Ίντερ και στην πρώτη επαφή επιβεβαιώθηκε ότι η γαλλική ομάδα είναι θετική στο να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει μεγαλύτερη προσήλωση στην υπόθεση του Ρέαμπτσιουκ. Και εάν η υπόθεση του Μολδαβού κλείσει θετικά τις επόμενες ώρες, τότε αυτός θα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί. Και μάλιστα άμεσα.

πηγή:to10.gr