Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ηττήθηκε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Ενα γκολ που εν τέλει έκρινε το παιχνίδι. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος και για αδικία. Μάλιστα, επέκρινε έντονα τους διαιτητές του VAR, που δεν υπέδειξαν το λάθος στον διαιτητή Μάσα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:




«Παρότι είχαμε απουσίες, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε μία αλλοίωση στο αποτέλεσμα του αγώνα, στο πρώτο και μοναδικό γκολ έχει γίνει καθαρό φάουλ, αγκωνιά στον Ντρέγκερ. Είναι πολύ εύκολο να το δουν οι διαιτητές στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, εάν δεν το έχει δει.


Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα στο γήπεδο και μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, να μας αδικεί η διαιτησία για ακόμη μία φορά, όταν μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο μοπορούσαμε να έχουμε μπει καλύτερα. Είναι μία αδικία που ειλικρινά δεν την περιμέναμε από αυτούς τους διαιτητές».


Συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεδικήσει δύο καλά αποτελέσματα περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιστεύουμε, έχουμε τα προβλήματά μας, με τους τραυματισμούς και με τον covid, αλλά για αυτό είμαστε εμείς στον Ολυμπιακό, για τα δύσκολα. Πρώτα να νικήσουμε τον Άρη το Σάββατο, γιατί ο πρώτος στόχος να το πρωτάθλημα και μετά να πάμε στη Μασσαλία και να παίξουμε για την πρόκριση. Έχουμε νικήσει ξανά στη Μασσαλία και μπορούμε να το επαναλάβουμε».