Και τώρα οι δυο τους για την πρώτη θέση. Με γκολ στα τελευταία λεπτά Τσέλσι (2-1 τη Ρεν) και Σεβίλλη (2-1 την Κράσνονταρ), πέρασαν από Γαλλία και Ρωσία αντίστοιχα και βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση.


Χέρι – χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος. Τσέλσι και Σεβίλλη επιβεβαίωσαν μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές τον ρόλο των φαβορί στον πέμπτο όμιλο του Champions League και βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση. Τι απομένει; Η μεταξύ τους… μάχη για την πρώτη θέση.


Μάλιστα οι δύο ομάδες προκρίθηκαν με πανομοότυπο τρόπο. Στα σημερινά παιχνίδια απέναντι στη Ρέν στη Γαλλία η Τσέλσι και κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία η Σεβίλλη άνοιξαν το σκορ και οι δύο.


Ισοφαρίστηκαν και οι δύο. Και σκόραραν στις καθυστερήσεις και οι δύο! Buzzer beater πρόκρισης για Βρετανούς και Ισπανούς, που άφησαν Ρεν και Κράσνονταρ να λύσουν τις δικές τους διαφορές για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.


Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με υποδειγματική αντεπίθεση στο 22′ απέναντι στη Ρεν με τον Χάντσον-Οντόι να τελειώνει με καταπληκτικό πλασέ το τετ α τετ. Κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά ο Γκιρασί στο 85′ ισοφάρισε για τη Ρεν και όλα έδειχναν ισοπαλία, ωστόσο ο Ζιρού στο 91′ ήρθε για να σημειώσει το 2-1 για τους Λονδρέζους και να τους χαρίσει την πρόκριση από σήμερα.


Ίσιο σκηνικό και στη Ρωσία. Μόλις στο 4′ ο Ράκιτιτς έβαλε μπροστά τη Σεβίλλη απέναντι στην Κράσνονταρ, η οποία αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Βάντερσον στο 56′. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε όμως και συγκεκριμένα στο 95′ ο Μουνίρ Ελ Χανταντί στην 23η τελική προσπάθεια των Ισπανών βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.