Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμένω για τον Ολυμπιακό. Οπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Μαρτίνς παραδέχθηκε ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού τίθεται θέτει εκτός δράσης για το παιχνίδι με τη Σίτι, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και αυτό θα ισχύσει και για τις αναμετρήσεις με τον Αρη και τη Μαρσέιγ, βάσει πρωτοκόλλου.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι to10.gr έχει καταγράψει τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους Σίτιζενς, τα οποία περιλαμβάνουν αλλαγή σχηματισμού, αλλά και την παρουσία του Πέπε στο αρχικό σχήμα, αντί του Σέρβου.

Επίσης ο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Ραφίνια θα φανεί τις επόμενες 24 ώρες εάν θα μπορέσει να προλάβεθ το παιχνίδι. Κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Και ήδη έχει αναφερθεί στην πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο Ανδρούτσος βασικός, εάν δεν προλάβει ο Βραζιλιάνος.

«Μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε δέκα απουσίες, τώρα έχουμε άλλες δύο. Ο Λαζάρ (Ρατζέλοβιτς) που θα είναι σίγουρα απών και ο Ραφίνια που πιθανότατα να μην παίξει αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εάν ο Μαρτίνς δει εν τέλει και τον Ραφίνια να μένει εκτός δράσης, τότε οι απουσίες από το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι οκτώ! Δεδομένα εκτός δράσης αυτή τη στιγμή είναι οι Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν που έχουν κορωνοϊό και οι Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χολέμπας, Βινάγκρε, οι οποίοι είναι τραυματίες!

Υπενθυμίζουμε ότι από την ευρωπαϊκή λίστα Α του Ολυμπιακού έχουν απομείνει οι εξής παίκτες: Σα, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Σουντανί, Βρουσάι.

Στη Λίστα Β’ των ερυθρόλευκων υπάρχουν και οι Σουρλής, Τσέλιος, Τζολάκης, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στο Youth League, το οποίο έχει πάρει αναβολή.