Ο Ανσού Φάτι είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα, η οποία σπεύδει να το διασφαλίσει. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο 18χρονος επιθετικός θα είναι η διάδοχη κατάσταση, το πιο λαμπρό αστέρι στο «Καμπ Νου», όταν ο Λιονέλ Μέσι θα βγει στη σύνταξη. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» η διοίκηση είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με τον ατζέντη του για την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας, έως το καλοκαίρι του 2026, επεκτείνοντας κατά δύο χρόνια το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει μόλις πριν από λίγους μήνες.

Ο Φάτι αυτό το διάστημα είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του. Ο 18χρονος Ισπανός διεθνής επιθετικός υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατό του κατά τη διάρκεια του εμφατικού 5-2 της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις.

Ο Φάτι θα χάσει όλη την υπόλοιπη σειρά αγώνων στους ομίλους του Champions League, τα ματς του Α' γύρου της LaLiga και το ισπανικό Σούπερ Καπ, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Σαουδική Αραβία. Την εφετινή σεζόν είχε 5 γκολ σε 10 αγώνες σε πρωτάθλημα και champions League με τη φανέλα της «Μπάρτσα», ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της LaLiga και ο νεότερος σκόρερ στο Champions League.

πηγή : ΑΠΕ - ΜΠΕ