Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες μετά το μεγάλο διπλό στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου (21:00) για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους για να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη οκτάδα, αλλά και να κοιτάξουν ακόμα ψηλότερα στις επόμενες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό, κάτι που θέλει να δείξει και απέναντι στην επικίνδυνη γερμανική ομάδα και να μη μείνει στην εμφάνιση της Ρωσίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άαρον Χάρισον που θα απουσιάζει για περίπου 3-4 βδομάδες μετά τον τραυματισμό του με τη Ζενίτ, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται δυο εκ των Λαρεντζάκη, Κόνιαρη και Χαραλαμπόπουλου.

Από την άλλη η Άλμπα έρχεται στο ΣΕΦ μετά από εντός έδρας βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 93-67, ενώ έχουν αναβληθεί δύο παιχνίδια της λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι αμφίβολοι για την ομάδα του Αϊτό Ρενέσες οι Πέιτον Σίβα και Λουίς Ολίντε, ενώ όσον αφορά την προϊστορία σε έξι ματς ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες, με την Άλμπα όμως να έχει κερδίσει το τελευταίο μεταξύ τους ματς πέρσι στο ΣΕΦ (93-86).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

πηγή : to10.gr