Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid-19, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χθες (7/11) στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 90 τεστ, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει νέος έλεγχος στους «κιτρινόμαυρους». Παράλληλα, το προσεχές διάστημα θα υπάρξει απολύμανση τόσο στο προπονητικό κέντρο, όσο και στα γραφεία της ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής, στην Ένωση έχουν εντοπιστεί συνολικά 10 κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για τους Μπακάκη, Μάνταλο, Σβάρνα, Χνιντ και Σάκχοφ, αλλά και πέντε μέλη του τιμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι εννιά βρίσκονταν μαζί με την κιτρινόμαυρη αποστολή στην Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια, οπότε στους επόμενους ελέγχους θα φανεί αν υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον νέο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, υπήρξαν τρία νέα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

πηγή:to10.gr