Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά του στη φετινή διοργάνωση, με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης.


Ο Βαλμπουενά «σέρβιρε» στον Χασάν στο 91’ και αυτός με κεφαλιά – δυναμίτη «κάρφωσε» τον Μανταντά, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό – «Πάτησαν» τη Μαρσέιγ στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι, δικαιώθηκε ο Μαρτίνς που κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη.


Οι Ερυθρόλευκοι «πάτησαν» την Μαρσέιγ στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη στη σπουδαία κλάση του Ματιέ Βαλμπουενά και την εκτελεστική δεινότητα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός που είχε περάσει ως αλλαγή στο 85’, σκόραρε στο 90+1’ και έδωσε το τρίποντο στους πρωταθλητές Ελλάδας.


Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να πιστεύουν στη νίκη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Απόλυτη δικαίωση για τον Μαρτίνς, που κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη, δείχνοντας με τις αλλαγές του ότι ήθελε μόνο το τρίποντο και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας.


Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή διοργάνωση και βάζει από κάτω τους Γάλλους, αλλά και την Πόρτο που ηττήθηκε στο Μάντσεστερ από την Σίτι με 3-1. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με την υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Πόρτο.


Oι συνθέσεις που παρατάχθηκαν οι ομάδες


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Αλβάρο, Καλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Γκουεγιέ (85’ Στρούτμαν), Σανσόν (76’ Κιζάνς), Τοβέν (82’ Ζερμέν), Παγέτ (76’ Ράντονιτς), Μπενεντέτο (76’ Λουίς Ενρίκε).

: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Αλβάρο, Καλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Γκουεγιέ (85’ Στρούτμαν), Σανσόν (76’ Κιζάνς), Τοβέν (82’ Ζερμέν), Παγέτ (76’ Ράντονιτς), Μπενεντέτο (76’ Λουίς Ενρίκε).