Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο , καθώς μετά την δεύτερη συνεχή ανακήρυξή του ως MVP του NBA συμπεριλήφθηκε στους πιο 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο. 

Σύμφωνα με το περιοδικό TIME , ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το φετινό έτος προχωρώντας σε μία ακόμη διάκριση, αποδεικνύοντας την επίδρασή του και εκτός παρκέ. 

Μαζί του στην φετινή λίστα βρίσκονται άλλοι επτά αθλητές (Ουέιντ, Οσάκα, Χάμιλτον, Ραπίνο, Μουρ, Φέλιξ, Μαχόμς). Σημειώνεται ότι ο αθλητής με τις περισσότερες παρουσίες στην λίστα είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με τέσσερις (2005, 2013, 2017, 2019).


Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ γράφει στο TIME για τον ηγέτη του Μιλγουόκι:


«Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Γιάννης θα κάνει κι άλλα ρεκόρ στο ΝΒΑ, ήδη έχει πολλά. Αλλά ένας ήρωας αθλητής είναι πάνω από τα ρεκόρ. Ο Γιάννης είναι παράδειγμα που στέκεται σε όσα πιστεύει. Πήγε τους Μπακς στα playoffs και εκείνος και η ομάδα του επαναστάτησαν, αρνούμενοι να παίξουν. Μια φορά ρώτησα τον Γιάννη τι σημαίνει το όνομα του και μου είπε, ‘το στέμμα έχει φτάσει’ ή αλλιώς ο Βασιλιάς είναι εδώ. Βέβαια και είναι».