Όπως θα πρόσεξαν άπαντες, η γνωστοποίηση από την UEFA τόσο της ενδεκάδας όσο και των αναπληρωματικών, δεν συμπεριλαμβάνει το όνομα του Κώστα Τσιμίκα. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ δεν ήταν στις επιλογές του Τζον Φαν Σιπ για την ενδεκάδα, αφού προτίμησε τον Γιαννούλη, όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται ούτε στον πάγκο και σύμφωνα με την ενημέρωση έχει ανεβάσει δέκατα και έμεινε προληπτικά στο ξενοδοχείο. Ούτε ο Λαμπρόπουλος στην αποστολή με φαρυγγίτιδα.

Η ενδεκάδα: Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης.

Οι αναπληρωματικοί: Διούδης, Πασχαλάκης, Σταφυλίδης, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κουλούρης, Φορτούνης, Φούντας, Ρότα, Κυριακόπουλος, Τζόλης.

Η ενδεκάδα της Εθνικής

Η Εθνική πραγματοποιεί πρεμιέρα στο Nations League κόντρα στη Σλοβενία στη Λουμπλιάνα, με τον Τζον Φαν΄τ Σιπ να παρατάσσει τη γαλανόλευκη με διάταξη 4-2-3-1. Σε αυτή, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, στην άμυνα από αριστερά προς τα αριστερά οι Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας και Μπακάκης, δίδυμο αμυντικών μέσων οι Ζέκα και Κουρμπέλης, με τον Μπακασέτα ως «δεκάρι», τον Μάνταλο αριστερά, τον Λημνιό δεξιά και τον Παυλίδη σέντερ φορ.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης.

Στον πάγκο της Ελλάδας: Διούδης, Πασχαλάκης, Σταφυλίδης, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κουλούρης, Φορτούνης, Φούντας, Ρότα, Κυριακόπουλος, Τζόλης.