Το αγγλικό ποδόσφαιρο και τη φετινή σεζόν θα έχει τη δική του περίοπτη θέση στη NovasportsArena! Το CarabaoCup (LeagueCup) Αγγλίας έκανε σέντρα για τη σεζόν 2020-2021 και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους σημαντικότερους αγώνες από τον 1ο γύρο, ενώ live θα μεταδοθούν τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός του Wembley. Οι ομάδες της PremierLeague μπαίνουν στη διοργάνωση από την φάση των «32», μεταξύ αυτών και η κάτοχος του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι και οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα κριθούν αποκλειστικά στη NovasportsArena. Πρεμιέρα στις μεταδόσεις για τη φετινή διοργάνωση θα γίνει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 16:15 με την αναμέτρηση Γουόλσολ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ για τον 1ο γύρο που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Το 25ο πρωτάθλημα MLS, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τα ξημερώματα Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου στις 03:05 στο Novasports1HD, τον αγώνα Toronto FC-Montreal Impact σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και τα ξημερώματα Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου στις 02:25 στο Novasports1HD την αναμέτρηση Atlanta United FC- Inter Miami σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Παράλληλα, τα ξημερώματαΚυριακής 6 Σεπτεμβρίου στις 03:05 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Houston Dynamo-Sporting Kansas City σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ξημερώματα Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στις 02:05 θα καλυφθεί στο Novasports1HD το παιχνίδι New York Red Bulls-Philadelphia Union σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.