Νέα προσωπική διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα φόργουορντ να αναδεικνύεται καλύτερος αμυντικός της χρονιάς.

Οι προσωπικές διακρίσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν τελειωμό. Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος και φαβορί για να κάνει το δύο στα δύο, αναδείχθηκε και καλύτερος αμυντικός της χρονιάς για το NBA, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως πραγματικά δεν έχει ταβάνι.

Με όλη την ομάδα παρούσα, ο Μπρουκ Λόπεζ έδωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το βραβείο για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς, με τον Greek Freak να το χαίρεται με την ψυχή του.

Μεγάλη βραδιά η σημερινή για τον Γιάννη Αντετκούνμπο, με τον Έλληνα φόργουορντ να παίρνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το βραβείο για τον καλύτερο αμυντικό του NBA. Ο Γιάνναρος χάρηκε και με το παραπάνω αυτό το βραβείο και δεν σταματούσε να χαμογελά και να βγάζει φωτογραφίες, με τον συμπαίκτη του Μπρουκ Λόπεζ να κάνει την απονομή παρουσία βέβαια και της υπόλοιπης ομάδας των Μπακς. Και πλέον όλοι στα... ελάφια περιμένουν όχι μόνο το βραβείο του MVP από τον Γιάννη, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα!