Η Μίλαν πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό κλείσιμο στη σεζόν, μένοντας αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια της. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «ροσονέρι», δεν ήταν άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ ακόμα και σε ηλικία 38 χρονών και 302 ημερών, σκοράροντας 10 γκολ μόλις σε έναν γύρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν την παραμονή του πολύπειρου σταρ στο Μιλάνο, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή. Σύμφωνα με τα Ιταλικά δημοσιεύματα και την Corriere dello Sport, οι «ροσονέρι» έχουν ήδη έτοιμο το plan b, σε περίπτωση που χαλάσουν οι συζητήσεις με τον Σουηδό φορ.

Ο Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Άνχελ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρονται να είναι οι δύο επικρατέστερες εναλλακτικές που έχουν «σκανάρει» οι Ιταλοί. Η περίπτωση του Κορέα μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, καθώς το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή στο Μιλανέλο, ωστόσο τα 55 εκατομμύρια ευρώ που αξίωναν οι «ροχιμπλάνκος», έβαλαν φρένο στην επίτευξη της συμφωνίας.

Πηγή: to10.gr