Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (16/08) ο Χοσέ Χολέμπας, προκειμένου την Δευτέρα (17/08) να «σφραγίσει» την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος αριστερός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» κι αφού περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η ΠΑΕ.

Ο Χολέμπας, με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς, θα αποκτηθεί για να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσιμίκα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Κούτρης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και σύντομα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει σιγά-σιγά προπονήσεις.

Την τελευταία πενταετία ο Χολέμπας έπαιζε στη Γουότφορντ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές (14 στην Premier League, μία στο FA Cup). Συνολικά με τους Hornets έκανε 114 συμμετοχές στην Premier League, με έξι γκολ και 14 ασίστ.

Τη σεζόν 2014/15 φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε 34 συμμετοχές, ενώ με τον Ολυμπιακό απ' το 2010 έως το 2014 έκανε 135 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε 22 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (18/8) ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει να κάνει την πρώτη του προπόνηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.