Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο! Ο 24χρονος αμυντικός είναι και επίσημα παίκτης της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λίβερπουλ. Οι Βρετανοί τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για να τον κάνουν δικό τους, με τον Τσιμίκα να είναι πανέτοιμος για νέες περιπέτειες στην καριέρα του. Αυτή τη φορά, στα γήπεδα του Νησιού με τη φανέλα των Reds.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο 24χρονος μπακ εκτόξευσε την χρηματιστηριακή του αξία, με τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν σήμερα (10/8) την μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με μήνυμά της στα social media, ευχαρίστησε τον Έλληνα οπισθοφύλακα για τα όσα προσέφερε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, όλα αυτά τα χρόνια. Από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό στην ομάδα της καρδιάς του, στον Ολυμπιακό.

Με τη φανέλα του θρύλου, κατέγραψε συνολικά 86 συμμετοχές, έχοντας 12 ασίστ. Και τώρα, είναι έτοιμος για την μεγαλύτερη πτήση της καριέρας του. Στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ!

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον Κώστα Τσιμίκα!

«Το 2014 ο Τσιμίκας εντάχθηκε στην Ακαδημία μας! Σήμερα ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Λίβερπουλ! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία Κώστα, θα είσαι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας».

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε και ένα φοβερό βίντεο για να ευχαριστήσει τον 24χρονο αμυντικό!
Πηγή: to10.gr