Το συμβόλαιο του Έλληνα σούτινγκ γκαρντ με τους «πράσινους» έληξε, με τις δυο πλευρές να μην ανανεώνουν την συνεργασία τους. Στην συνέντευξη τύπου της ομάδας, ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε το… τέλος με τον 29χρονο παίκτη.

Παράλληλα, ο κόουτς του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε και την συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ. Ο 25χρονος γκαρντ θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα από την νέα αγωνιστική περίοδο. Την σεζόν που μας πέρασε, βρισκόταν στο Ισραήλ και την Χαποέλ Χολόν.

«Ο Νίκος Παππάς δεν θα είναι στο νέο πρότζεκτ. Έληξε το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει. Περιμένουμε την απόφαση του Ίαν Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιες περιπτώσεις που έχουμε συζητήσει. Έχουμε συμφωνήσει ήδη με τον Φόστερ, που έδειξε διάθεση να είναι σε αυτό το πρότζεκτ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Βόβορας και συμπλήρωσε για τους τρεις παίκτες, γύρω από τους οποίους θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός:

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις».

Μετά από 7 χρόνια λοιπόν, ο Νίκος Παππάς αποχωρεί από το «τριφύλλι», το οποίο και ενισχύεται με την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ.

Πηγή: to10.gr