Η Μίλαν ελπίζει ακόμα σε έξοδο στην Ευρώπη μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Λέτσε και το προσεχές παιχνίδι με τη Ρόμα έχει σημασία τελικού. Οι «ροσονέρι» δε θα υπολογίζουν όμως σε αυτό το παιχνίδι τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο προπονητής της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα τον κρατήσει εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα με τους «τζιαλορόσι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μίλαν:

«Μοιάζουμε στη Ρόμα όσον αφορά στις εμφανίσεις μας αλλά η πραγματικότητα λέει πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στη βαθμολογία. Το ματς είναι εξάποντο.

Ο Ζλάταν (Ιμπραΐμοβιτς) δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα είναι στον πάγκο την Κυριακή. Δούλεψε καλά και σκληρά, προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή αλλά δεν είναι έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Άντε Ρέμπιτς στην ομάδα:

«Ο Ρέμπιτς έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση. Ήταν εξαιρετικός με την Λέτσε και έχει γίνει πολύτιμος για εμάς, βοηθώντας ακόμα και στο πρέσινγκ πάνω στον αντίπαλο.

Η ομάδα θα δώσει τα πάντα στα 11 εναπομείναντα ματς. Έχουμε ωριμάσει αρκετά. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο μέχρι το φινάλε αλλά μας δίνει κίνητρα».

Πηγή άρθρου: to10.gr