Σε ρυθμό... ρελαντί η Λίβερπουλ συνέτριψε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» και είναι πολύ πιθανό το βράδυ της Πέμπτης (25/06) να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας, μετά από 30 χρόνια, εφόσον, η Μάντσεστερ Σίτι δεν φύγει νικήτρια από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ περιμένουν, πλέον, το ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Premier League, για να μάθουν εάν θα πανηγυρίσουν επτά στροφές πριν από το φινάλε ή, θα χρειαστεί να κάνουν υπονή για μερικές ημέρες ακόμη.

Το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, όταν οι επικείμενοι πρωταθλητές προηγήθηκαν με 2-0 (Αλεξάντερ-Άρνολντ και Σαλάχ). Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν με «σβηστές τις μηχανές τους», ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τους Φαμπίνιο και Μανέ και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.


Η «μάχη» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Γουλβς για την 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι δύο ομάδες προχώρησαν με εντός έδρας νίκες και περιμένουν στραβοπάτημα της Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Σίτι, έτσι ώστε να πλησιάσουν τους «μπλε» που κατέχουν προς το παρόν την προνομιούχο θέση.

Σε προσωπικό «σόου» μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Αντονί Μαρσιάλ. Με χατ τρικ του Γάλλου στράικερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά το restart της Premier League. Μετά το 1-1 με την Τότεναμ στο Λονδίνο, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με το «τρίποντο» αυτό πλησίασε στο -2 από την 4η Τσέλσι, που παίζει αύριο (25/06) με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, έκανε το 2Χ2 μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αυτή την φορά επικρατώντας στο «Μολινό» με 1-0 της Μπόρνμουθ. Το «χρυσό» γκολ των «λύκων» πέτυχε ο Μεξικανός επιθετικός, Χιμένες στο 60΄.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο (90΄+1 Γκιμπς-Γουάιτ), Τζόνι, Τραορέ (73΄ Ντεντόνκερ), Χιμένες (90΄ Ποντένσε), Ζότα (62΄ Νέτο).



Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Λέστερ-Μπράιτον 0-0

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 2-0

(64΄αυτ. Σούτσεκ, 82΄ Κέιν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

(7΄,44΄,74΄ Μαρσιάλ)

Νιούκαστλ-Άστον Βίλα 1-1

(68΄ Γκέιλ - 83΄ Ελμοχαμαντί)

Νόριτς-Έβερτον 0-1

(55΄ Κιν)

Γουλβς-Μπόρνμουθ 1-0

(60΄ Χιμένες)

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 4-0

(23΄ Αλεξάντερ-Αρνολντ, 44΄ Σαλάχ, 55΄ Φαμπίνιο, 69΄ Μανέ)