Εναν ωραίο τρόπο να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης βρήκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι απόψε στις 21:30 θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στο άδειο λόγω κορωνοϊού φαληρικό γήπεδο τους Κίτρινους, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με στόχο το τρίποντο της νίκης.

Το παιχνίδι, λόγω της πανδημίας, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όμως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρήκαν έναν πολύ ωραίο τρόπο για να βοηθήσουν τους παίκτες του Μαρτίνς και να «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα.

Οπως ενημερωθήκατε από to10.gr, στην κεντρική κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τα δημοσιογραφικά, έχει τοποθετηθεί μια πολύ μεγάλη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ αριστερά και δεξιά υπάρχουν… οπαδοί. Η φυσική τους παρουσία απαγορεύεται, αλλά οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν αυτόν τον ωραίο τρόπο για να έχουν δίπλα τους τον… 12ο παίκτη τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ακούγονται συνθήματα από τα μεγάφωνα!

Ο Ολυμπιακός αλλάζει την άσχημη, την αποκρουστική εικόνα των άδειων εξεδρών του Γεώργιος Καραϊσκάκης και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.Μια έμπνευση που θα αλλάζει τελείως την εικόνα της αναμέτρησης με τον Αρη.




Πηγή άρθρου: to10.gr