Πως και πως περίμεναν οι λάτρες του τένις την έναρξη του Ultimate Tennis Showdown. Το τουρνουά, που διοργανώνει ο Πάτρικ Μουράτογλου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του στη γαλλική Ριβιέρα.

Σήμερα, ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του τουρνουά, όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιζόταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ρισάρντ Γκασκέ. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση ανάγκασε τους υπεύθυνους του τουρνουά να αναβάλλουν τους σημερινούς αγώνες.

Τα παιχνίδια που ήταν να διεξαχθούν σήμερα θα πραγματοποιηθούν τελικά την ερχόμενη Δευτέρα (15/6), ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής θα παραμείνει ως έχει με την ελπίδα να μην συνεχιστεί η βροχόπτωση στη γαλλική Ριβιέρα.

Το UTS θα διεξάγεται για τα επόμενα 5 Σαββατοκύριακα. Στις 14 Ιουνίου θα γίνει η 2η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου η 3η και η 4η αγωνιστική και ούτω καθεξής, με την τελευταία (8η) αγωνιστική του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου.

Ολοι θα παίξουν με όλους, ενώ οι 6 καλύτεροι της βαθμολογίας θα προκριθούν στην τελική φάση του τουρνουά, που θα γίνει το 5ο κατά σειρά Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Ιουλίου. Οι δυο πρώτοι θα αγωνιστούν απευθείας στους ημιτελικούς, ενώ οι 4 επόμενοι (θέσεις 3-6), θα αναμετρηθούν για τις άλλες δυο θέσεις των ημιτελικών.

Πηγή άρθρου: to10.gr