Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό, με τους Πορτογάλους να κρατούν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο το όνομα του Ζοάο Ζότα.

Οι Ιβηρες μάλιστα στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι ο 21χρονος εξτρέμ όχι μόνο βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, αλλά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει προχωρήσει την υπόθεσή του και είναι σε συζητήσεις με την Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «todofichajes.com», το απόγευμα της Πέμπτης (28/5) έγραψε ότι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να τον αποκτούν ως δανεικό.

Η εν λόγω ιστοσελίδα στο ρεπορτάζ της ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λισαβόνας και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσει» η συμφωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ζότα με την Μπενφίκα είναι μέχρι το 2024 και μάλιστα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου τον θεωρούν ως ένα από τα next big things του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Φέτος, πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, έκανε 19 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ.
Πηγή: to10.gr