Ο Τζέισον Χέιρ είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «The Last Dance» και, μιλώντας στο ESPN, αναφέρθηκε στη βραδιά που ο Μάικλ Τζόρνταν υπέστη τροφική δηλητηρίαση στη Γιούτα πριν από τελικό με τους Τζαζ.

Όπως σημείωσε λοιπόν, η περιβόητη πίτσα που προκάλεσε το πρόβλημα έχει κι άλλο παρασκήνιο, καθώς ο Τζόρνταν (εκνευρισμένος που δεν τον περίμεναν οι συμπαίκτες του να φάνε) μεταχειρίστηκε ένα… κλασικό τρικ.

«Νωρίτερα εκείνο το βράδυ έφαγαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και δεν περίμεναν τον Μάικλ Τζόρνταν να παραγγείλει. Οπότε όταν η ώρα πήγε 10-11 το βράδυ ο Μάικλ πείνασε και του παρήγγειλαν πίτσα. Όταν ήρθε η πίτσα ο Μάικλ, είπε: “Να μην αγγίξει κανείς αυτήν την πίτσα. Είναι δική μου. Δεν με περιμένατε. Οπότε μην την αγγίξετε”. Έτσι, έφτυσε πάνω στην πίτσα!

Δεν ήμουν στην Γιούτα αλλά ήταν κάτι που μου είπε ο ίδιος. Και αυτό μου το είπαν και άλλα άτομα από την ομάδα. Είχε νευριάσει που δεν τον περίμεναν για να φάνε όλοι μαζί».

Εξάλλου ο Τζόρνταν είχε εφαρμόσει κι άλλες φορές τη συγκεκριμένη τακτική στο φαγητό, με τον Ράιτ Τόμπσον να εξιστορεί άλλο περιστατικό στο ESPN:

«Την εποχή που ο Μάικλ έκανε πολλά διαφημιστικά, οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον περίμεναν μέσα στο βανάκι την ώρα που έκανε το γύρισμα. Μια γυναίκα που μαγείρευε τα φαγητά του Τζόρνταν, η Λίντα, του έφτιαξε ρολλάκια κανέλας που ήταν τα αγαπημένα του. Όταν, λοιπόν, έφευγε για το πλατό τους στραβοκοίταξε και έφτυσε πάνω στα ρολλάκια! Ήθελε να φροντίσει να μην τα φάει κανείς άλλος».

Πηγή: to10.gr