Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ο Πάολο Μαλντίνι έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους ωστόσο απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετοί για εκείνον.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο θρύλος της Μίλαν, θεωρεί πως είναι από τους πιο μεγάλους λούζερ στην ιστορία λόγω των τελικών που έχει χάσει ενώ μετανιώνει που δεν πήγε στο Μουντιάλ του 2006 το οποίο και κατέκτησε η Ιταλία.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω πως είμαι ο μεγαλύτερος λούζερ στην ιστορία. Κέρδισα πολλούς τίτλους, μεταξύ τους και πέντε φορές το Champions League, αλλά έχω χάσει πολλές κούπες. Έχω χάσει τρεις τελικούς Champions League, έναν τελικό Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, τρεις τελικούς Διηπειρωτικού, έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, έναν τελικό Euro και έναν ημιτελικό Μουντιάλ μεταξύ άλλων», ανέφερε.

Όσο για τη στιγμή που μετανιώνει; «Θυμάμαι πως πριν το Μουντιάλ του 2006 ο Μαρτσέλο Λίπι με είχε καλέσει και είχα αρνηθεί. Όταν είδα ότι κατακτήσαμε το Μουντιάλ σκέφτηκα ‘πόσο άτυχος είμαι;’ Έτσι η τελευταία μου μεγάλη διοργάνωση ήταν στο Μουντιάλ του 2002, όταν δεν μας άφησαν να κερδίσουμε».

Πηγή: to10.gr