Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή κρίση με τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Premier League σχετικά με τα οικονομικά, έρχεται ένα δημοσίευμα της Mirror για να αλλάξει όσα γνωρίζαμε έως σήμερα σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πότε αυτή θα γίνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αποκλειστικό δημοσίευμα, Premier League και κυβέρνηση βρίσκονται σε επικοινωνία και μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο να ανακοινώσουν την επανέναρξη των αγώνων των Ιούνιο. Αγώνων, φυσικά, που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως στη Λίγκα για συνέχεια και τέλος της σεζον, αφού πρώτα έλαβε τις διαβεβαιώσεις των υγειονομοικών ειδικών.

Ωστόσο, η ενδεχόμενη επανεκκίνηση θα συμβεί υπό στενά μέτρα ασφαλείας, βασικό εκ των οποίων η διεξαγωγή των ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών για προσέγγιση του peak του Covid-19 στην χώρα περίπου στις αρχές του Μαΐου, υπάρχει η συναίνεση για την επιστροφή των παικτών στα γήπεδα, αλλά σε συνθήκες απομόνωσης από το ευρύ κοινό και ενδεχόμενης διαμονής της αποστολής σε συγκεκριμένη τοποθεσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πηγή: to10.gr